LABRANDA LORYMA RESORT 4*

www.labrandaresort.com

Дестинация: Мармарис, Турция

Търсене на цени собствен транспортХранене:

SOFT ALL INCLUSIVE

Хотелски комплекс Labranda Loryma Resort се намира сред хълмове и гори, и предлага изглед към залива Турунч и апартаменти с възможност за самостоятелно готвене и балкон. Комплексът предлага плувни басейни и безплатен трансфер до Турунч.

Климатизираните апартаменти в хотелски комплекс Labranda Loryma Resort разполагат с модерно обзавеждане. Всеки апартамент разполага с минибар, електрическа кана и сателитна телевизия. Всички апартаменти имат отделна дневна и спална зона с естествени солни лампи.

Ресторантът на хотела използва зеленчуци и млечни продукти от собствена ферма, а основният ресторант предлага голямо разнообразие от предястия на шведска маса. А ла карт ресторантът предлага богат избор от турски и средиземноморски ястия.

Гостите могат да практикуват различни спортове, като например скално катерене и пешеходен туризъм. Освен това се предлагат масажи, както и шезлонги до басейна.

Хотелски комплекс Labranda Loryma Resort предлага безплатен собствен паркинг на място. Предлага се безплатен трансфер до центъра на Турунч и плажа. Срещу допълнително заплащане се предлага летищен трансфер.

 Карта:Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност