Xanadu Resort Hotel Belek 5*

www.xanaduhotels.com.tr

Дестинация: Белек, Турция

Търсене на цени собствен транспортХранене:

HIGH CLASS ALL INCLUSIVE

Хотел Xanadu Resort се намира на красивия средиземноморски бряг. Той предлага 415-метров пясъчен и каменист частен плаж и голям кей с шезлонги. Този 5-звезден хотел предлага уникална архитектура, басейни в древен стил и амфитеатър. Той предлага ол-инклузив обслужване, много закрити и открити съоръжения, както и детски клуб.

Стаите в хотел Xanadu Resort са елегантно обзаведени и разполагат с плоскоекранен телевизор, климатик и минибар. Всички стаи са със самостоятелна баня със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи са с изглед към морето или градината. Има и избор на възглавници.

Ресторант Ipekyolu предлага закуска, обяд и вечеря на открита шведска маса с избор от международни специалитети в елегантна атмосфера. Гостите могат да се хранят на терасата с изглед към басейна, морето и природата. За децата има детска шведска маса. В хотела има няколко а-ла-карт ресторанта, които предлагат разнообразни ястия от френската, мексиканската, китайската, бразилската и италианска кухня. На брега на реката има рибен ресторант. Освен това в баровете на хотела се предлагат напитки и леки ястия. Те включват плажен бар и Irish Pub Rosebud.

Хотел Xanadu Resort предлага 3 басейна, 3 водни пързалки и 1 детски басейн. Предлаганите дейности включват парасейлинг, джет ски, уиндсърфинг, плажен волейбол, тенис и баскетбол. Гостите могат да релаксират в СПА център Shang-Du и да тренират във фитнес центъра. Частният плаж на хотела има зона само за възрастни и ВИП зона с плажни шатри. Има и открита дискотека със салон.

Детският клуб Fancy Land предлага много дейности на открито и закрито, както и ежедневни забавления за деца. Той предлага зони за бебета, деца и тийнейджъри, увеселителен парк с въртележка, малко виенско колело, малък влак и трамплин, парк с водни игри, детска площадка и приключенски парк с игрище за баскетбол и стена за катерене. На плажа има също детски клуб, където се предлагат много дейности за крито като изработка на предмети и видео игри.

Центърът на Анталия е на 50 километра, а центърът на Белек е на 5 километра. Летище Анталия е на 40 километра.Карта:Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.

БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.101-0814 по Процедура „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки II“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Проектът е с продължителност от 3 месеца и oбщата стойност в размер на 5653.61 лв., от които 4 805.57 лв. европейско и 848.04 лв. национално съфинансиране. Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро-, малки и средни предприятия, засегнати от противоепидемичните мерки. В резултат на успешното му осъществяване ще бъде постигнат положителен ефект от компанията за преодоляване на икономическите последствия, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 и запазване на оперативната дейност на предприятието.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност