AQUAWORLD BELEK 5*

meetingpointhotels.com/en/hotels/AYT4LD/aquaworld-belek.html

Дестинация: Белек, Турция

Търсене на цени собствен транспортХранене:

ULTRA ALL INCLUSIVE

Aquaworld Belek се намира в Белек, край тюркоазеното Средиземноморско крайбрежие. Включва собствен плаж и воден парк. Хотелът предлага спа и уелнес център, масажни процедури и детски клуб. Гостите могат да практикуват вълнуващи водни спортове, сред които гмуркане, уиндсърф, кану или да се наслаждават на питие на бара.

Климатизираните стаи разполагат с балкон, минибар, телевизор с плосък екран със сателитни канали и сейф. От някои стаи се открива изглед към градината. Осигурени са спално бельо и хавлии за удобство на гостите.

Гостите могат да опитат разнообразни местни и интернационални ястия в а-ла-карт ресторанта на Aquaworld Belek. Ястия се предлагат също и на шведска маса. В снек-бара на хотела се сервират леки закуски и напитки.

Aquaworld Belek предлага сезонен външен и вътрешен басейн, вечерни забавления, игрище, сауна, фитнес център и хамам. Със заявка се осигуряват масажи в спа и уелнес центъра на хотела. Гостите могат да играят тенис, билярд, тенис на маса и дартс преди да се потопят в Средиземно море.

Осигурени са безплатен паркинг и Wi-Fi срещу допълнително заплащане. Със заявка се предлагат услугите обмяна на валута и коли под наем.

Градината на толерантността е на 3,7 километра от хотела, а летище Анталия е на 32 километра.

 Карта:Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност