OTIUM FAMILY ECO CLUB 5*

www.otiumhotels.com/en/otium-family-eco-club/kids-world/

Дестинация: Сиде, Турция

Търсене на цени собствен транспортХранене:

ALL INCLUSIVE

Otium Eco Club Side се намира на 7 км от град Сиде и на 80 км от град Анталия. Летище Анталия е на 70 км и до него лесно може да се стигне със собствения трансфер на хотела, срещу допълнително заплащане. Има и безплатен паркинг.

Otium Eco Club предлага детски клуб Kid's World, където децата могат да се забавляват с разнообразни и уникални дейности по време на престоя в хотела, на зона с площ от 3 350 кв. м., която е с покрив, защитаващ от ултравиолетови лъчи. Освен това хотелът предлага миниклуб с охранителни камери, филмови прожекции и разнообразни настолни игри. Има също басейни за деца и бебета. Предлагат се екологични дейности като засаждане на цветя и дървета, както и хранене на животни, които помагат за запазването на връзката на децата с природата.

Освен че в хотела има специален детски ресторант и детска площадка, се организират и творчески дейности като изработване на оригами, уроци по готвене, занаятчийски работилници, езикови курсове по английски и руски, игри с пъзели, за да бъдат вдъхновени децата по време на престоя им в Otium Eco Club.

При заявка и срещу заплащане се предлагат грижи за деца, бебефони и детски колички. Безплатно се предоставят бебешки креватчета, бебешки ванички и високи столчета за хранене. Удобствата за бебета включват и нагревател за шишета и блендер, които улесняват приготвянето на храната.

Петзвездният ол инклузив хотелски комплекс Otium Eco Club Side се намира на 450 метра от плаж, отличен със Син флаг и предлага аквапарк с 3 водни пързалки и уелнес център с турска баня. Всички стаи имат балкон. Безплатната трансферна линия от Otium до плажа се движи на всеки 30 минути.

 Карта:Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност