CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK 5*

www.rixos.com/en

Дестинация: Белек, Турция

Търсене на цени собствен транспортХранене:

ALL EXC ALL INC

Club Prive by Rixos Belek предоставя на гостите възможност за изискано и уникално ваканционно преживяване. Включва 300-метрова плажна зона край тюркоазеното Средиземно море. Всяка вила разполага със собствен павилион. Гостите могат да се насладят на избрани ястия с морски дарове и международни спеиалитети в ресторантите, разположени край морето или сред вилите. Тематичният парк Land of Legends е на 8 км. Осигурен е безплатен частен паркинг на място.

Всички вили са климатизирани и разполагат кухня с отворен план. Самостоятелните бани включват Etro тоалетни принадлежности за вашия комфорт. Някои вили предлагат самостоятелен басейн, градина или хидромасажна вана.

Гостите могат да започнат деня си с органична закуска, сервирана сред уюта на своята градина. Храната се приготвя с избрани съставки, доставени от фермери, които отглеждат най-качествените продукти в Турция. Club House включва богато разнообразие от био-храни от сладкиши до специалитети на скара. Тhe Beach Lounge се намира на плажа. Предлага леки закуски през деня, а за вечеря - морска храна. От ресторанта се открива изглед към Средиземно море. Гостите могат да опитат специално меню от вино, коктейли, морски дарове, салати и разнообразие от паста.

На разположение на гостите има просторен модерен фитнес център, идеален за ежедневна тренировка с естествена дневна светлина. СПА центърът включва хамам, сауна и специални алтернативни процедури. Удобствата се допълват от 2 тенис корта.

Най-близкото летище е в Анталия, разположено на 27 км.Карта:Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност