Limak Arcadia Golf & Sport Resort 5*

www.limakhotels.com/en/limak-arcadia-sport-resort-hotel?utm-source=google&utm-medium=organic&utm-campaign=Limak%20Arcadia%20gmb

Дестинация: Белек, Турция

Разположение:

Намира се на плажа и гледа директно към Средиземно море. Водопадът Манавгат е на 35 километра от хотела, а древният град Аспендос е на 30 километра. Limak Arcadia се намира на 55 километра от летище Анталия.

Търсене на цени собствен транспортВ стаите:

Уютни стаи, декорирани в топли цветове и всички имат мини бар, телевизор, телефон, централен климатик, сейф, бебешко креватче ( при запитване на рецепция безплатно) и самостоятелна тераса. Някои от стаите предлагат гледка към Средиземно море.

На територията на хотела:

Удобства, спорт и забавления:
СПА центърът в хотела включва турска баня и сауна. Футболно игрище и фитнес център също са на разположение на гостите, които се занимават със спорт. Заобиколен от палмови дървета, голф хотелски комплекс Limak Arcadia разполага и 4 тенис корта и поле за мини - футбол, катамаран, ТВ - зала, дискотека. Възможност за занимания с аеробика, тенис корт, дартс, шах, плажен волейбол, баскетбол.

Плаж:
Собствен пясъчен плаж. Специално конструираният открит плувен басейн е с травертин от Памуккале, а другите басейни имат водни пързалки. Чадъри, плажни кърпи и шезлонги на плажа и при басейна – безплатно.

Хранене:

Ultra All Inclusive - закуска, обяд и вечеря на шведска маса, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки - без лимит (съгласно концепцията на хотела).

Ресторант Pinea предлага средиземноморска кухня съчетана с турска кухня. Хотелът разполага и с 4 а-ла-картни ресторанта, предлагащи различни световни кухни. Бар Одеон предлага напитки, придружени с музика на живо, като гости могат да се насладят на напитките си в лаунджа на морския бряг.

Карта:Актуални почивки към Limak Arcadia Golf & Sport Resort

Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очакванирезултати: Осигуряваненаоборотенкапиталза предприятието, засегнатоотвременнитепротивоепидемичнимерки, постиганенаположителенефектзапреодоляваненаикономическитепоследствияотпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност