Важна информация относно COVID-19

02. 04. 2020 г.

Уважаеми Клиенти,

Намираме се в изключително сложна и динамична ситуация. Всеки ден сме атакувани от информация за нови затворени граници и дестинации.

Не забравяйте, че в такива ситуации паниката е най-лошият ни враг - нека проявим търпение, здрав разум и самодисциплина. Сигурни сме, че съвсем скоро ще преодолеем тази трудност и ще се завърнем към нормалното ни ежедневие! Напомняме, че Вашите резервации за Турция, потвърдени по условията за ранни записвания, са заплатени от наша страна към хотелите с цел гарантиране на резервациите и осигуряване на безпроблемна почивка. Към момента на територията на Република Турция няма нито обявено извънредно положение, нито каквото и да било друго основание, което да възпрепятства пътуванията до турските туристически дестинации. Поради тази причина хотелите няма как да бъдат принудени да възстановят към нас вече заплатените към тях суми при евентуални анулации на резервации.

В тази връзка още веднъж апелираме да бъдете търпеливи и да не отказвате прибързано Вашите резервации!

В следствие на приетото от Правителството на Република България извънредно положение и осигуряването на безопасността на служители и клиенти:

  • Преустановяваме достъпа до офисите на БЕЛПРЕГО ТРАВЕЛ - няма да се приемат клиенти. Ще се комуникира само по телефон и електронна поща:


E-mail: office@belpregotravel.com
 

Офиси:


гр. София, ул. Позитано 9 - тел. 0883 570 057


гр.Пловдив, ТЦ "Гранд", ул. „Капитан Райчо Николов“ 56, ет.3, офис 44 - тел:  0887880555; 0898 765 429


гр.Пазарджик, ул."Черни връх" 2 - тел: 0896 777 079


гр.Асеновград, ул."Железарска"№4, тел.:0896 818 590; 0892261099; 0898 765 429

 

гр.Пещера, пл."България"1, тел: 0892 261 098

 

  • УВЕРЯВАМЕ ВИ, ЧЕ ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ „БЕЛПРЕГО“ ПРИТЕЖАВА ФИНАНСОВА И ЕМОЦИОНАЛНА СТАБИЛНОСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА И СПАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕДБИ ЗА РАБОТА ПРИ КРИЗИСНИ И ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!

  • УВЕРЯВАМЕ ВИ, ЧЕ ЕКИПЪТ НА „БЕЛПРЕГО ТРАВЕЛ“ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ЗА ВАС, ЗАЩИТАВАЙКИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.

  • НЕКА СЕ ДОВЕРИМ ЕДНИ НА ДРУГИ КАТО ЗАПАЗИМ ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ И СПОКОЙСТВИЕ, ЗА ДА СЕ СПРАВИМ С ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА СЪДБАТА.

 

 След края на въведеното извънредно положение ще се свържем лично с всеки от Вас и ще Ви предложим алтернатива АКО Е НУЖНА (презаверяване на пътуването, издаване на ваучер и др.) с цел максимална защита на Вашите интереси.1. Всички пътувания за периода от 01.04 до 31.05.2020 г.:

1.1. Могат да бъдат пренасочени за конкретни дати по избор на клиента.

1.2.Сумите могат да бъдат прехвърлени по други програми с дата на пътуване до 31.12.2021 г., по които туроператор е „Белпрего “ ООД - с анекс към съответния договор за туристически пакет или договора за извършване на туристическа услуга и анулираме текущата резервация без възможност за последващото й възстановяване при същите ценови условия.

2. За пътуванията с дата на настаняване след 01.06 ще следим динамичната обстановка и ще реагираме своевременно, като към момента за анулации от страна на клиентите по този тип резервации прилагаме условията за ранни записвания .
 

 

И НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ УСМИХВАТЕ !

СМЕХЪТ Е ЗДРАВЕ И УКРЕПВА ИМУННАТА СИСТЕМА!

ЗАЩОТО МНОГО СКОРО ЩЕ СПОДЕЛЯМЕ РАДОСТТА ОТ ПЪТУВАНЕТО ЗАЕДНО!

 

Всички новини

Абонамент