Белпрего травел ще прави автобусни програми до Анталия през юли и август 2022

12. 07. 2022 г.

За втора поредна година туроператорът „Белпрего травел“ няма да прекъсва автобусните си програми за Анталия в Турция през юли и август. Това обяви за TravelNews Радослава Белеганска, управител на компанията. По принцип българските туроператори преди пандемията спираха почивките за юли и август, тъй като в Турция е доста по-горещо от България. Но в пандемията търсенето за южната ни съседка се увеличи заради затворените други страни в Европа.

„След миналогодишния успешен експеримент, когато за първи път въпреки горещото време не спряхме да пътуваме с пълни автобуси за Анталия, тази година продължаваме със същата програма“, подчерта Белеганска. Според нея интересът към Турция е много голям и се отбелязва ръст от 40% спрямо 2021 г. Тя допълни, че след оптускането на мерките при пътуванията и високите цени в България и Гърция, се наблюдава истински бум в почивките в южната съседка като резервациите достигат нивата от 2019 година, преди пандемията.

За повечето обявени дати за юли и август имаме по няколко пълни автобуса за Анталия. Цените в местните хотели са много добри, конкурентни и по-ниски в сравнение с други дестинации. Те започват от 670 лв. за едноседмична почивка, 7 нощувки в петзвезден хотел на база ултра ол инклузив и транспорт в двете посоки от България. „Белпрего травел“ ще осъществява още автобусни програми през юли и август и до другите големи турски курорти – Кушадасъ, Мармарис, Бодрум и др. Програмите до Турция продължават още през септември и октомври.

Туроператорът работи с нови автобуси на две фирми – „Диаманд“ – Благоевград, и „Афродита“ – Пловдив. „Осигуряваме комфортно и приятно пътуване, като започваме с напитка за добре дошли - уиски с лед и кола. Кафето в нашите автобуси е много скъпо – даваме го срещу усмивки, защото усмивките на нашите клиенти са най-скъпото нещо за нас. Когато на някой му стане хладно по време на път, го завиваме с наши одеалца, като в самолетите“, сподели Белеганска качеството на обслужване.

  

Всички новини

Абонамент

Европейски фонд за регионално развитие
БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.092-0700
по Процедура "Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19", по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020. Проектът се изпълнява в градовете с представителства на фирмата и е с продължителност от 3 месеца. Общата му стойност е в размер на 28 335.53лв., от които 24 085.20лв. eвропейско и 4 250.33лв. национално съфинансиране.

Проект и главнацел:Проект BG16RFOP002-2.095-0489– “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.
Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оборотен капитал за предприятието, засегнато от временните противоепидемични мерки, постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия о тпандемията COVID-19 и запазванена дейността. Бенефициент: БЕЛПРЕГО ООД Обща стойност:22 784.86лв., от които 19 367.13лв. европейско и3 417.73лв. националносъфинансиране.
Начало:05.03.2021г. Край:05.06.2021г.

БЕЛПРЕГО ООД осъществява проект BG16RFOP002-2.101-0814 по Процедура „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки II“, по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020. Проектът е с продължителност от 3 месеца и oбщата стойност в размер на 5653.61 лв., от които 4 805.57 лв. европейско и 848.04 лв. национално съфинансиране. Основната цел на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро-, малки и средни предприятия, засегнати от противоепидемичните мерки. В резултат на успешното му осъществяване ще бъде постигнат положителен ефект от компанията за преодоляване на икономическите последствия, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 и запазване на оперативната дейност на предприятието.
Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност